divendres, 1 d’abril de 2011

Presentació del recurs educatiu 'Jo em dic Brisa, i tu? Itineraris sobre refugi i asil per a educació primària'

El 18 de Març de 2010 va tenir lloc la Presentació del recurs educatiu Jo em dic Brisa, i tu? Itineraris sobre refugi i asil per a educació primària, a càrrec del Comitè Català de l'ACNUR. 

La presentació de la versió en català d'aquest material es va realitzar al CaixaForum, Centre Social i Cultural de l'Obra Social de La Caixa, amb la presència del director general de Cooperació de la Generalitat de Catalunya, el Sr. David Minoves, el Comissionat de l'Alcaldia de Barcelona per Cooperació, Solidaritat i Pau, el Sr. Manel Vila, la Sra. Pepi Soto, Directora del Grup de recerca MOSSA, i la presidenta del Comitè Català de l'ACNUR, la Sra. Victòria Camps. 

L'elaboració d'aquest recurs va ser possible gràcies a la col·laboració de l'Agència Catalana de Cooperació i Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, que han recolzat el projecte des de 2007.
Al final de l'acte, la Martina Pijoan, alumna de primària de l'Escola de Mar de Barcelona, un dels quatre centres en el que es van fer les proves pilot del recurs, va llegir el poema L'Ametller Florit, de Joan Maragall.


Jo em dic Brisa, i tu? estarà disponible a Catalunya -i en  la seva versió en català- per a qualsevol escola, centre educatiu o de formació que ho demani.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada