dimecres, 18 de desembre de 2013

Dia del Migrant: Som una gran família humana

Campanya #IAmAMigrant de l'ONU
"La migració és una expressió de l'aspiració humana per la dignitat, la seguretat i un futur millor. És part del teixit social, de la nostra condició com una família humana". (Ban Ki-Moon, secretari general de l'ONU).
Avui és el Dia de les Persones Migrants, una jornada dedicada als més de 232 milions de persones al món, la meitat dones, que s'han desplaçat del seu país a la recerca d'una vida millor o un lloc en el qual realitzar la seva feina dignament. 

Cada vegada més, som una gran família humana, diversa i plural, i tots i totes tenim la responsabilitat de condemnar amb fermesa el racisme i la intolerància. A Catalunya, un 15% de la població actual és d'origen estranger i això és part de la nostra riquesa i desenvolupament com a societat. 

Tu també ets clau per exigir que es protegeixin els drets humans i llibertats fonamentals dels migrants. Per això t'animem a participar en l'última campanya de Nacions Unides i conèixer la història de molts i moltes migrants a través de les xarxes socials, mitjançant l'etiqueta #IAmAMigrant   #JoSocMigrant.  

Perquè tots i totes, en algun moment de la nostra història, som o hem sigut migrants. Participa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada