Sobre aquest Bloc

El Bloc de la Brisa és una eina que el Comitè Català de l'ACNUR facilita als centres d'educació formal i no formal per a poder compartir la seva experiència en l’aplicació del recurs educatiu "Jo em dic Brisa, i tu?". Qualsevol dels centres educatius, esplais, agrupacions... que hagin utilitzat la proposta, tenen a la seva disposició aquesta espai per poder difondre els materials que hagin generat.

Poden ser vídeos, escrits, dibuixos, fotografies... Tota la documentació que desitgeu que es publiqui s'inclourà a la pàgina Notícies sobre la Brisa que hi ha al bloc. La informació serà accessible per tothom i altres persones usuàries del bloc la podran visualitzar i, fins i tot, comentar. Per a què es puguin incorporar els continguts, caldrà enviar-los digitalitzats al següent correu electrònic: educacio@eacnur.org. També us emplacem a fer els vostres comentaris i valoracions, siguin positius com negatius, ja que això ens permetrà seguir millorant aquesta proposta educativa.

Els formats més adients són imatges de baixa resolució (.jpg, .bnp...), arxius .pdf o vídeos/àudios compactats (.avi, .mpg... ). Cal acompanyar els materials d’una explicació de les activitats que es volen publicar al Bloc així com dels llocs i dies en que es van realitzar. Un cop rebudes, el Comitè Català de l’ACNUR les publicarà sense editar-les excepte en cas que es consideri necessari, sempre prèvia consulta amb el centre i/o mestre/a responsable del contingut.

Donat que aquest bloc és completament obert a qualsevol internauta, la publicació pel que fa a autoria dels continguts és farà sota la responsabilitat de les persones que ens les hagin enviades. A més, us recomanem tenir en compte tots els aspectes relacionats amb el dret a la privacitat, sol·licitant el consentiment informat a la/les persones que pugui/n estar inclosa/es en els continguts a publicar. El Comitè Català de l'ACNUR declina qualsevol responsabilitat sobre possibles litigis relacionats amb la publicació d'aquests materials, procedint a retirar-los immediatament en cas de dubte o queixa.

Per últim, agraïm especialment als mestres i monitors que ens ajudin a avaluar aquesta proposta educativa responent els qüestionaris d'avaluació que hi ha als següents enllaços. Per nosaltres, la vostra opinió és molt important per seguir millorant! 


Per acabar, volem tornar-te a agrair que hagis decidit incidir en els infants del teu centre sobre la problemàtica que afecta prop de 45 milions de persones desplaçades per la força. Estem convençuts que amb la teva col·laboració podem caminar cap a un món més just.

Quedant a la teva disposició per qualsevol dubte o suggeriment, et saludem ben cordialment,

Equip de Sensibilització i Educació per al Desenvolupament

Amb el suport de: