dijous, 10 d’octubre del 2013

Més a prop, coneixement + compromís + cooperació


Avui dijous 10 d'Octubre, a les 19 hores, es presenta la campanya de sensibilització "Més a prop. Coneixement, compromís, cooperació", a la Sala Cotxeres del Palau Robert a Barcelona., que també acull, fins al 7 de gener de 2014, l'exposició “Més a prop".


Aquest projecte neix d'una iniciativa conjunta de diversos representants de tots els àmbits de la cooperació catalana, entre ells Catalunya amb ACNUR, amb l’objectiu de promoure la solidaritat com a valor de summa importància entre la ciutadania en l'actual context social. Més a prop: coneixement, compromís i cooperació dona visibilitat a les problemàtiques que generen les desigualtats, sobretot als països del Sud però també en els del Nord, i incita a la reflexió sobre les causes i conseqüències d'aquestes i a la promoció dels Drets Humans com a via per aconseguir una vida digna.

L'exposició presta especial atenció a quatre temàtiques: el dret a l'aigua potable, el dret a l'alimentació, el dret a la salut i el dret a l'educació. No obstant això, no es tracta únicament d'una exposició gràfica, sinó que per aprofundir sobre les causes i conseqüències de les desigualtats i sobre la vulneració d'aquests drets, l'exposició també presenta un cicle de documentals que engloben les problemàtiques tractades i que motivarà el debat.


Així mateix, s'incidirà en la sensibilització de nens, nenes i adolescents gràcies a la programació matinal especial per a grups d'alumnes del cicle superior d'educació primària, secundària i batxiller. Aquesta programació especial ofereix una visita guiada i la projecció d'un documental, que la seva temàtica ha estat escollida prèviament per cada grup.
Més informació


Per reservar plaça, dia i hora per a les visites escolars guiades envieu un correu a mesapropeducacio@gmail.com o truqueu al telèfon 934132080.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada